Informatie rondom garantie & retour en terugbetalingsbeleid

Retourneren

Je kan je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen

via e-mail info@topselection24.nl 

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via contactformulier

 

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar. (bijv. Pokémon booster packs & sets enz.)

2. voor losse kranten en tijdschriften;
3. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling 
heeft verbroken.

Garantie

Conformiteit en garantie

1.De ondernemer Top Selection 24 staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.

2.Een door de ondernemer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden.

3.Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 2 maanden na levering aan de ondernemer schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.

4.De garantietermijn van de ondernemer komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. De ondernemer is echter te nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de producten voor elke individuele toepassing door de consument, noch voor eventuele adviezen ten aanzien van het gebruik of de toepassing van de producten.

5.De garantie geldt niet indien:
5.1.de consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden

heeft laten repareren en/of bewerken;

5.2.de geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn;

5.3.de ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen.

Identiteit ondernemer

Top Selection 24 met als statutaire naam Muurlink v.o.f. Brinkstraat 14 7581GC Losser Nederland

E-mail: info@topselection24.nl

KvK: 70979081
Btw: NL858532712B01

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste updates en productaanbiedingen.